Tuesday, April 3, 2007

Bunar Saga - horror trash movies

BUNAR SAGA
Bunar filmovi su trash filmovi koji nastaju u periodu od 2-3 sata. Scenariji se uglavnom smisljaju na licu mesta a produkcija je iskljucivo lo-fi kvaliteta. Do sada je snimljeno nekoliko Bunara a sve ih mozete downloadovati ovde.

BUNAR 2: MRTVI NE NOSE TANGE
Evo o cemu se radi. Bilo je reseno da se snimi ovaj horor jos 2002. godine i snimali smo ga dva dana. Na zalost, kada smo snimali drugi dan padala je kisa a kasnije smo prilikom prebacivanja materijala shvatili kako je vlaga usla u kameru i da je skoro ceo materijal drugog dana otisao dodjavola. Kako nismo mogli ponovo da okupimo glumacku ekipu da ponovo dosnimimo drugi dan resili smo da premontiramo film i uradimo ga sa postojecim materijalom. Na zalost, prica je potpuno nepovezana pa smo ubacili nekoliko tekstova koji objasnjavaju scene koje nedostaju. Film je trebao da traje oko 45 minuta, na zalost on traje 30. Prica ide ovako - doktorica Mirna resi da povede ekskurziju narkomana na lecenju malo u prirodu. Na zalost oni nabasaju na Peru iz bunara koji terorise lokalno stanovnistvo vec godinama (na zalost gomila uvodnih scena nedostaje, kao i finalna scena obracuna sa 20 zombija). Verujem da cete uzivati i u ovome sto je snimljeno. Muziku za film radili su Franja Kluz i dreDDup.



file info:
title: Bunar 2 - Mrtvi ne Nose Tange (2002)
runtime: 27min
file size: 31mb
format: wmv9/mp3
download link: Bunar 2 Mrtvi ne nose tange (2002)

BUNAR 3 - VANJA COVEK NAPAST
Film je baziran na istinitom dogadjaju. Vanja je student rezije koji je celu akademiju mucio svojom predstavom "Zak ili pokornost". Resili smo jednoglasno da napravimo kratki film o njemu. Vanja igra samog sebe u demonskom izdanju. Film je inace potekao od zadate vezbe na akademiji koja je ukljucivala koriscenje raznih uglova kamere i filmskih efekata. U filmu igra i Attila iz Format:A3!

file info:title: Bunar 3- Vanja Covek Napast (2005)
runtime: 10min
file size: 14mb
format: wmv9/mp3
download link:
Bunar 3: Vanja covek napast (2005)

BUNAR 4 - KRVAVA DIJETA
Do sada su snimljena 4 dela horor serijala BUNAR i to drugi, treci, cetvrti i peti. Ovo je cetvrti deo koji je snimljen za nekih 3 sata. Radnja filma prati tri devojke koje se prezderavaju u hrani - Bog dijete resi da posalje svog izaslanika da ih pobije. Film je sniman u potpunoj lo/fi varijanti a u njemu glume clanovi bendova Analizator i dreDDup. Muziku za film radili su Franja Kluz i dreDDup.


f
ile info:

title: Bunar 4 - Krvava dijeta (2007)
runtime: 13min
format: (wmv9/mp3)

file size: 23mb
download link:Bunar 4: Krvava dijeta (2007)
BUNAR 5 - PICA UBICA
Zavrsen je i peti deo Bunar serijala - "PICA UBICA". Film traje 15 minuta i prati dogdjaje mlade prostitutke Lilane koja je upravo promenila pol iz muskog u zensko. Film je snimljen za neka 3 sata a u njemu se pojavljuju zvezde iz drugog dela - Kenji i Smiters. Ovaj put Kenji glumi Lilana i Lilanu a Smiters doktora Smiters. Muziku za film pravili su dreDDup i Franja Kluz.

file info:

title: Bunar 5 - Pica ubica (2008)
runtime: 15min
file size: 21mb
format: wmv9/mp3
download link:
Bunar 5 - Pica ubica (2008)

BUNAR: THE GAME

Here is another Bunar part! This time it is in the form of a dark game called: "Mtvi Ne Nose Tange" (Dead Don't Wear Tangas).

This i a D:S version of Pac-Man in the Bunar style. It contains all the bunar funny dialoques and 21 level. Hope you will enjoy it! It is 15 mb big.


You can find more about Bunar trash movies here:
http://darkscene.blogspot.com/search/label/Bunar%20Saga

download:
Bunar:The Game (2008)

No comments: